Esiintyjät

 

 

KNUCKLEBONE OSCAR

Knucklebone Oscar on Suomen lahja rokkenroll -hulluudelle. Kitararouhijan tavaramerkkejä on energiset keikat ja ultravilli liveshow. 25-vuotistaiteilijajuhliaan viettävän Oscarin tyyli on sekoitus Chuck Berryä, James Brownia, BB Kingiä ja Hurriganesia. Knucklebone on edustanut Suomea bluesin MM -kisoissa Memphisissä, rundannut Kiinassa, tarjoillut UMK:ssa hulvattoman burleskishown, julkaissut kasan levyjä, esittänyt raakaa gospelia ja tähdittänyt jopa täyspitkää teatterielokuvaa. Esiintyypä mies myös Ylen tuoreessa Vintage Valtakunta tv-sarjassa. Oscar has done and seen it all. 

Viime vuonna Oscar on räväytti vanhojen konkarien kanssa. Tuomari Nurmion kanssa julkaistiin keväällä 2018 Gospel- EP ja syksyllä on täräytetty ulos Lazer Bluesia Eero Raittisen kanssa. Omimmillaan Oscar on kuitenkin intensiivisenä nokkamiehenä, laulajana ja armoitettuna kitaranriivaajana. Repertuaarissa on rutkasti voimakasta rytmibluesia, rokkenrollia ja riemastuttavaa lava-actionia. Kuin horjuva Dean Martin kasinon hississä: huoliteltu ja siisti, mutta hieman röyhkeä ja rapea.

https://www.facebook.com/knuckleboneoscar/

 

HIRTTÄMÄTTÖMÄT 

Joensuun punaniskat! TörkyKantriRock! Nämä ujosti paskalta dunkkaavat trashkantri sankarit ovat vasta tuore tapaus meille kaikille. Vasta ensimmäisen julkaisunsa, Elämä on Blues EP, ilmoille laittanut orkesteri sekoittaa hullunkurisella tavalla kantrin – bluesin –rockabillyn lihamyllyyn ja ajaavat sen sikanautajauhelihaksi niin että hymy löytyy ja jalkakin alkaa vipattaa! Soittajien naamat on tuttuja esimerkiksi Wrist Rodeosta joka onkin esiintynyt meillä täällä Inkmaniassa jo aiemmin. 

Hirttisten facebook

 

TUMPPI VARONEN & PROBLEMS 

Tumppi Varonen, Pelle Miljoona, mitä näitä nyt oli! Suomipunk konkarit ovat virittäneet ukot ja soittimet tänpäivän uudelle aallolle ja pistävät jengin bogoomaan!  

Tumpin luotsaama Problems? On tyylilleen uskollista oman aikakautensa suomipunkkia ja tunnetuin veisu lienee Katupoikien Laulu – joka julkaistiin bändin debyytillä vuonna 1980.  

2019 syksyllä Tumppi Varonen&Problems aloittaa keikkailun uuden levyn tiimoilta ja tuleekin Inkmaniaan lauantain illan potinräjäyttäjäksi. Bändissä soittavat tällä hetkellä Heikki Hiekkasalmi, basso, Saska Ketonen, rummut ja laulu, Petri Peevo, kitara ja laulu sekä Tumppi Varonen laulu. 

https://www.facebook.com/tumppivaronen/

 

 

HELLCITY HOOKERS

Hellcity Hookers esittää veret seisauttavan suspensioshown. Luvassa kaikenlaista jännää pyörimistä, riekkumista ja roikkumista lihakoukuista. IIIiiiikkkkkss!!! Voi olla että sinullakin on mahdollisuus päästä kokeilemaan, miltä roikkuminen oman selkänahan varassa tuntuu. Uskallatko? Löydätkö tältä reissulta oman friikin puolesi?

 

 

TAIKURI PUIJON PARONI

lluusioita, kyyhkysiä, tulta ja taitoa jotka yhdessä muodostavat tunnelmaa lauantai päivään Joenzoo Inkmanian tatuointitapahtumaan. Taikuri Puijon Paroni Jouni Vepsäläinen on Suomen Taikurit Ry:n jäsen ja hänellä on jo yli 20 vuoden kokemus taikurin ammatista. Taikuri Puijon Paronin kokenut ja varma esiintymistaito sulattaa varmasti jään saaden yleisön juhlatuulelle. Kaikki esityksen temput ovat Suomen mestaruustasoa ja esitykseen sisältyy teemaan sopivasti kauniita, vaaleita kyyhkysiä. Paikan päällä nähdään muyös lähitaikuutta. Taikuri kiertelee pöydissä ja tekee temppuja aivan yleisön silmien edessä. Ihmeet ja temput tapahtuvat lähellä yleisöä tarjoten taianomaisia hetkiä niin lapsi- kuin aikuiskatsojille. Lähitaikuuteen kuuluu taikuutta sen useissa eri muodoissa, kuten esimerkiksi korteilla ja sormuksilla tehtäviä temppuja sekä ajatustenlukua. Tämä on pakko nähdä omin silmin!

https://www.facebook.com/puijonparoni/

 

 

KERUBI GROUP PRESENTS:

INKMANIA BINGO

 

Jotain hassunhauskaakin on luvassa nimittäin Inkmania Bingo. Palkintoja laitetaan jakoon paljon, joten nyt kannattaa ehdottomasti osallistua. Tuskimpa näistä kemuista tarvitsee kenenkään lähteä tyhjin käsin pois ;)

Seuraa meitä somessa

 Joensuu inkmania Facebook